Хиляди искат Безос да не се връща на Земята след пътешествието му в Космоса

Той обяви, че ще бъде част от екипажа на първия суборбитален полет на "Blue Origin"

20.06.2021 | 15:16 Редактор: Искра Ангелова
Хиляди искат Безос да не се връща на Земята след пътешествието му в Космоса

До момента над 12 500 души са подписали петиция, призоваваща за забрана за връщане на основателя на Amazon Джеф Безос на Земята след предстоящото му изстрелване с космическия кораб на неговата компания "Blue Origin".

Безос, вторият най-богат човек в света с богатство от около 186 милиарда долара, "всъщност е злодей, милиардер от комиксите за Супермен", се казва в петицията. "В действителност той е зъл могъщ човек, който цели глобално господство. Това се знае от години."

Вносителите на петицията също така твърдят, че 57-годишният Безос "е работил с Джефри Епщайн и рицарите тамплиери, както и с масоните, за да получи контрол над света", информира БГНЕС.

"В същото време нашето правителство позволява това да се случи", заключават те. "Може би това е последният ни шанс, преди да активират 5G микрочипове и да извършат масова инвазия над нас“, съобщава порталът "Бъзлайф".

Безос наскоро обяви, че ще бъде част от екипажа на първия суборбитален полет на ракетната му компания "Blue Origin". Братът на Безос, Марк, ще се присъедини към него в полета, както и победителят в публичен търг за едно от местата. Анонимният победител плати 28 милиона долара на търг за билет за космическото пътуване с основателя Amazon.

Снимка: БГНЕС

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК