Технологиите, които променят бизнеса и финансите – в поредица онлайн издания на Tech of Tomorrow

Индустриалната автоматизация – във фокуса на първото издание на 7 април, от 14:15 часа

31.03.2021 | 14:45 Редактор: Тодор Петров
Технологиите, които променят бизнеса и финансите – в поредица онлайн издания на Tech of Tomorrow

Технологиите променят света, в който живеем. Те са движещата сила на всяка индустрия и несъмнено водят до трансформации в бизнеса. В поредица от три онлайн издания конференцията Tech of Tomorrow ще анализира кои технологии вече се използват в различните индустрии и как това рефлектира върху бизнеса.

Първото издание на конференцията Tech of Tomorrow на Investor.bg ще се проведе на 7 април, от 14:15 часа и ще се фокусира върху индустриалната автоматизация. Водещи експерти ще говорят за изграждането на интелигентна екосистема за индустриалната автоматизация и къде в България автоматизацията вече се прилага. Акцент в първото издание на Tech of Tomorrow ще бъде образованието и подготовката на кадри като предпоставка за високотехнологично производство.

Модератор на дигиталното събитие ще бъде Вероника Денизова, журналист от Bloomberg TV Bulgaria. Тя е сред най-подготвените икономически журналисти у нас, със задълбочен поглед над финансовата тематика и туризма.

В първата дискусия на 7 април ще участват Мария Христова, главен изпълнителен директор на Столичната общинска агенция за приватизация и инвестиции, Христо Гилищаров, управител на FANUC България, инж. Пламен Панчев, основател на „Тракия икономическа зона“ и доц. д-р Боян Жеков, заместник-декан на УниБИТ.

Първото издание на Tech of Tomorrow може да проследите на живо в дигиталната стрийминг платформа за събития Investor Media PRO, която стартира като част от кампания по повод 20-тата годишнина на Investor.bg. Събитието ще се излъчва и на www.investor.bg/live.

Tech of Tomorrow се провежда с генералната подкрепа на Алтерко и BoneX. Основни партньори са Accenture, Sirma и FANUC. Събитието се организира с подкрепата на Siemens, Пощенска банка, Леново България, Dental Care Center, Индустриален Холдинг България.

Медийни партньори на събитието са Bloomberg TV Bulgaria, Money.bg и Kaldata.com.