А1 вече предлага Deezer Premium

Битката за Мадрид в ефира на MAX Sport 4

11.12.2020 | 11:51 Редактор: Тодор Петров

Deezer Рremium oт А1

А1 започва да предлага нова услуга за музикален стрийминг от 7 декември. Deezer е утвърдено име сред музикалните любители. В платформата ги очакват над 56 милиона записа, възможност за създаване на персонализирани плейлисти, както и умен алгоритъм за препоръки. За старта на услугата А1 обявява и 3-месечен промоционален безплатен абонамент за Deezer Premium за всички свои потребители на мобилни услуги на договор, както и едномесечен абонамент за тези, които използват предплатени карти.

С Deezer клиентите на А1 ще се забавляват с функцията FLOW, която научава какво харесва потребителят и какво не, след което възпроизвежда безкраен поток от музика, подбрана специално за него. По този начин приложението предлага за слушане любима музика, примесена със свежи препоръки.

 Абонаментът за Deezer Premium означава, че няма да има и някакви прекъсвания за реклами, които да попречат на музикалното изживяване.

Атлетико Мадрид с тежко гостуване на Реал

Лидерът във временното класиране на La Liga "Атлетико" (Мадрид) ще има тежка задача този уикенд. Дюшекчиите показаха, че могат да мечтаят за първа титла от 2014 година насам, но за целта трябва да преминат и през грандовете на испанския футбол. Именно такъв мач могат да гледат зрителите на MAX Sport този уикенд с "Реал" (Мадрид) – "Атлетико" (Мадрид).

Столичното дерби в Испания е сред най-емоционалните срещи в първенството. Заради пандемията тази година, то ще бъде без публика на стадиона, но камерите на MAX Sport няма да разочароват верните фенове. Очаквайте срещата на 12 декември от 20:00, на честотите на MAX Sport 4.