Новите iPhone 12 и iPhone 12 Pro вече могат да бъдат поръчани от А1

Новият сезон на UEFA Шампионска лига започна по MAX Sport

23.10.2020 | 12:05 Редактор: Тодор Петров

A1 oбяви старта на предварителните поръчки за iPhone 12

Едно от най-дългоочакваните устройства на пазара на смартфони вече може да бъде поръчано. iPhone 12 и iPhone 12 Pro са налични за предварителни поръчки в онлайн магазина на А1.bg.

Moделите могат да бъдат поръчани между 23 и 29 октомври, а потребителите могат да избират между 3 варианта на устройствата с различен обем вградена памет. iPhone 12 се предлага се предлага в пет цвят - черен, бял, червен, зелен и син, а по-големият iPhone 12 Pro в четири - сребрист, графит, златен и син.

Доставките започват след 30 октомври, като закупилите ги от онлайн магазина на А1 ще бъдат сред първите в България, които притежават този смартфон. Самата доставка е безплатна до всяка точка на страната, но точната дата, на която ще се извърши, зависи от графика на куриерската фирма.

Най-гледаният футбол на екрана на MAX Sport

Най-гледаният клубен футболен турнир за пореден сезон ще се излъчва по MAX Sport. Тази седмица стартира груповата фаза на УЕФА Шампионска лига, а почитателите на футбола имаха възможност да изгледат първите четири двубоя по MAX Sport 2 и MAX Sport 4. Камерите на спортните канали остават на линия за най-интересно, което се случва на зеления килим.

Както и досега, MAX Sport ще излъчва мачовете, които се играят във вторник. Паралелно с предаваните по телевизията двубои, в платформата А1 Live ще бъдат излъчвани и останалите срещи от деня. Резултатите oт всички мачове, независимо от деня, в който се играят, могат да се следят на живо и в приложението MAX Score.

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК