До 400 лева отстъпка за нов iPhone от А1

Тенисът се завърна в ефира на MAX Sport

02.08.2020 | 10:40 Редактор: Тодор Петров

Големи намаления за последните модели iPhone

От 27 юли до 31 август в търговската мрежа на А1, както и в онлайн магазина на компанията могат да бъдат закупени някои от последните модели на iPhone с намаления, достигащи до 400 лева. Особено внимание привличат излезлият през 2020 iPhone SE, както и флагманите на 2019 година от серията iPhone 11.

Отстъпките са валидни при закупуване на устройство с тарифен план от А1, като точният размер на намалението зависи от избрания план. Промоционални устройства могат да бъдат закупени както в магазините на А1, така и онлайн на А1.bg.

Желаещите да закупят ново устройство трябва да побързат, защото бройките са ограничени, а самата промоция важи до края на август или до изчерпване на количествата.

След дълго прекъсване – отново тенис по MAX Sport

Любителите на тениса имат възможност да гледат демонстрационния турнир Ultimate Tennis Showdown в пряко излъчване по MAX Sport 1. Именно тук беше и първата поява на Григор Димитров на корта, след като се пребори с COVID-19. Българинът загуби двата си двубоя, но игра силно, а колебливата му форма може да бъде обяснена с близо едномесечното прекъсване на тренировъчния му режим.

Календарът с тенис събития по MAX Sport до края на годината е богат. Очаква се подновяването на сезона в АТP сериите от август с престижния турнир в Ню Йорк. Въпреки продължаващата пандемия, спортът продължава своето завръщане на кортовете, а с това и на малките екрани.