3 000 МВ бонус мобилен интернет за новите потребители на А1 Wallet

Стартира и нова мобилна услуга без аналог на пазара в България – ChitChat

17.07.2020 | 10:50 Редактор: Ивет Арабова

Oще 3 000 (МВ) причини за използване на дигитален портфейл

И през юли всеки нов потребител на дигиталния портфейл A1 Wallet ще получи сериозен бонус от А1 – 3 000 MВ мобилен интернет на максимална скорост. Приложението може да бъде открито в Google Play и AppStore, а от скоро се предлага и в AppGallery – новата платформа за приложения на Huawei.

Всеки може да изтегли A1 Wallet, без значение дали е абонат на мобилна услуга на A1 или на друг оператор. Единственото условие за получаването на бонус мегабайтите е да се попълни кратка анкета за приложението.

Допълнителният мобилен интернет на максимална скорост може да бъде активиран само в мрежата на А1, но абонатите на други оператори не губят бонуса си, а могат да го подарят на друг номер в мрежата на телекома. 

ChitChat – услуга без аналог в България

А1 стартира предлагането на най-новата си мобилна услуга – ChitChat. Уникалното при нея е, че не се изисква договор за използването ѝ. Таксите се плащат месец за месец, а ако потребителят реши да прекрати използването ѝ, не се дължат никакви неустойки. Всичко това идва с неограничени минути за разговор, както и 4 000 MВ мобилен интернет на максимална скорост.

Услугата се предлага единствено онлайн, на A1.bg/Chit-chat. Управлението ѝ също е изцяло дигитално, като за целта всеки потребител трябва да си създаде профил в Моят А1 или да изтегли едноименното приложение от GooglePlay или AppStore. 

От А1 предлагат и два допълнителните пакета, създадени специално за новата услуга ChitChat, с които може да се добавят съответно по 5 000 и 10 000 MB мобилен интернет на максимална скорост. 

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК