А1 предлага нов смартфон на Samsung и 50% намаление за смарт часовници MyKi

MyKi Watch, МyKi Тоuch и MyKi Junior ще бъдат с намалени цени при покупка с тарифен план A1 Kids

29.05.2020 | 11:30 Редактор: Тодор Петров

MyKi за спокойствие у дома

В навечерието на деня на детето започват големи намаления на цените на смарт часовниците за деца MyKi. Благодарение на своя GPS тракер, те са незаменим помощник за родители. Устройствата се свързват чрез приложение към смартфона на родителите, които имат възможност да следят местоположението на своите деца в реално време.

Родителите могат да определят и защитени зони и да получават известия, когато детето ги напусне. Часовникът може да извършва и приема обаждания до и от ограничен брой номера, определени от възрастните.

От 26 май до 30 юни, или до изчерпване на количествата, часовници от моделите MyKi Watch, МyKi Тоuch и MyKi Junior ще бъдат с намалени цени при покупка с тарифен план A1 Kids

Нови предложения от Samsung в магазините на А1

A1 разширява портфолиото си със смартфони и таблети с две нови предложения на Samsung. В магазините на телекома, както и онлайн на А1.bg вече може да бъде открит новия Samsung Galaxy A41. Като представител на A-серията смартфони, той се позиционира в средния клас, залагайки на отличното съотношение между цена и качество. 

Samsung Galaxy A41 може да се похвали с тройна камера, 64 GB памет, както и мощен 8-ядрен процесор. Мястото за съхранение в устройството може лесно да бъде разширено до 512 GB, с помощта на micrоSD карта. Това е важно особено за любителите на видеоигрите. Вграденият Game Booster прави този смартфон подходящ за забавления. 

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК