Холивудски хитове влизат на малкия екран за абонатите на А1 Xplore TV

100 пенсионери се научиха да работят с компютри в рамките на програмата на А1 "Интернет за всички: 55+"

18.01.2020 | 12:10 Редактор: Тодор Петров

Най-актуалните холивудски хитове влизат на малкия екран за абонатите на А1 Xplore TV. Новата услуга А1 Видеотека предлага богат каталог от нови филми и класики, които могат да се гледат по всяко време от потребителите. Наемането на филми от А1 Видеотека става директно през потребителския интерфейс на телевизионната услуга. Филмите са субтитрирани и с кристално качество на картината и се заплащат с месечната сметка към А1.

Сто пенсионери се научиха да работят с компютри в рамките на програмата на А1 "Интернет за всички: 55+". Практическите обучения се проведоха в градовете Белене, Дряново и Радомир, както и в селата Ценово и Ново село. Курсистите бяха на възраст между 60 и 83 години и постигнаха забележителен напредък в работата си с високите технологии.

Продължава и редовната ни месечна игра на А1 във Facebook. Наградата този месец e Motorola Moto E6 Plus. За да я спечелите, трябва да отговаряте правилно на въпросите с коментар във Facebook. Тази седмица А1 ви пита: "Как се казва най-новата ни услуга за наемане на филми от A1 Xplore TV?"

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК