А1 се включи в инициативата „Гордея се с труда на моите родители“ 

11 смартфона на специални цени в месеца на Черния петък

17.11.2019 | 11:10 Редактор: Ивет Арабова

А1 се включи в инициативата „Гордея се с труда на моите родители“ за шеста поредна година. В Деня на народните будители 180 деца влязоха в офисите на телекома, за да се запознаят с професиите на своите майки и бащи. По време на празника те научиха повече за технологиите, финансите и рециклирането и получиха куп подаръци. Най-много децата се забавляваха, докато създаваха малки роботи от употребявани устройства и части.

В месеца на черния петък А1 предлага 11 смартфона на специални цени. Сред тях са три модела на Самсунг - Галакси А 30 Ес, Галакси A70 и Галакси Ес 10 плюс, както и три модела на Ай Фон – 7, 11 и 11 Про. В кампанията на А1 с отстъпка се предлагат още смартфони на Хуауей и Нокия, новият ЕЛ ДЖИ КЕЙ 50 Ес и A1 Алфа. На специални цени са и три смарт часовника. Черните седмици на А1 продължават до края на ноември.

Ето го и въпросът в месечната игра на А1. Отговорете правилно с коментар във Facebook и в края на ноември може да спечелите ХУАУЕЙ УАЙ 5 2019. Този път въпросът е: "Какво майсториха децата по време на празника „Гордея се с труда на моите родители“ в офиса на А1?"

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК