А1 с изцяло новото мобилно приложение Моят А1

С него управляваме бързо услугите на телекома от устройствaта си

10.11.2019 | 10:30 Редактор: Юлия Христова
А1 с изцяло новото мобилно приложение Моят А1

А1 даде старт на изцяло новото мобилно приложение Моят А1. С него клиентите управляват бързо и лесно услугите на телекома от устройствaта си. Те могат да активират допълнителни пакети, да плащат фактурите си автоматично, както и да получават детайлна разбивка на дължимата сума.

Всички клиенти, които до края на декември платят сметката си към телекома през Моят А1, ще получат бонус от 10 000 MB мобилен интернет на максимална скорост. Те ще могат да го активират на своя номер или да го предоставят на свои близки, които ползват мобилна услуга от А1.

Новият смартфон Nokia 6.2 вече е в търговската мрежа на А1. Дизайнът на модела се отличава с разположената в кръгла рамка тройна камера.

Тя поддържа множество функции, сред които изкуствен интелект и възможност за заснемане на видео с 4K резолюция и запис на съраунд звук. Технологията PureDisplay на екрана прави гледането на видео още по-приятно - с висок контраст, по-голяма яснота и наситени цветове.

Ето го и въпросът в месечната игра на А1. Отговорете правилно с коментар във Facebook и в края на ноември може да спечелите Huawei Y5 2019. Този път въпросът е: "Какъв бонус ще получат клиентите, които до края на декември платят сметката си към А1 през приложението Моят А1?"

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК