A1 е първият оператор в България, който предлага възможност за активация на еSIM

Той участва в създаването на интерактивно пространство за деца в Столичната библиотека

03.11.2019 | 15:00 Редактор: Ралица Братанова

A1 е първият оператор в България, който предлага възможност за активация на еSIM за потребителите на iPhone. Новата услуга замества физическите карти със създаване на еSIM профил в мобилното устройство. 

ESIM могат да ползват притежателите на iPhone от сериите 10 и 11, които поддържат и  нано карта. Клиентите на А1 могат да заменят своята досегашна карта с еSIM  или да ползват двата вида карти и съответно два номера. 
  
А1 участва в създаването на интерактивно пространство за деца в Столичната библиотека. В новите зали за неформално образование децата съчетават четенето с дигитални активности и игри. 

Чрез очила за виртуална реалност те могат да се разхождат из музеи и исторически местности, да посещават концерти и театрални постановки. С помощта на таблети децата могат да създават 3D анимации и имат достъп до различни инструменти за програмиране.  

Победителят в месечната игра на А1 еа Деница Борисова, която печели смартфон А1 Алфа. 

Следващата награда в играта им е смартфон Huawei Y5 2019. Може да го спечелите, ако през ноември отговаряте правилно на въпроса "В коя библиотека А1 оборудва стая за виртуална реалност?" във Facebook.

Харесайте страница ни във Facebook ТУК