Паркинг с коли за 60 млн. паунда? Вижте как изглежда (Видео)

Охранителните мерки в завода на Bentley са като във Форт Нокс

27.10.2019 | 23:39 Редактор: Василена Василева

Медиите във Великобритания успяха с дрон да заснемат част от завода на Bentley в Крю. Видеото показва новите автомобили, паркиране пред фабриката, като те са от най-актуалните моделите на британската марка. Журналистите определиха площадката през завода за "най-скъпия паркинг в Англия".

Средната цена на новите модели на Bentley е 200 000 паунда, което при 300 коли (толкова са преброените)  прави около 60 млн. паунда. Самото производство също е доста скъпо, тъй като със сглобяването на един седан Flying Spur се занимават 200 души, а пълният производствен цикъл на конвейера се състои от 84 етапа. В завода в Крю работят общо 4000 души.

Повечето от паркираните машини обаче са от модела Bentayga, като предстои да бъдат откарани до дилърите на марката. Освен това, на паркинга има купета и кабриолети Continental GT, както и седани Flying Spur и Mulsanne. Някои от колите са покрити с фолио и са готови за транспортиране, но някои явно току-що са слезли от конвейера.

Местните жители от графство Чешир сравняват мерките за безопасност в завода и около него със защитата на Форт Нокс - знаменитата военна база в САЩ, в която се съхранява златния резерв на страната. Въпреки тях, дронът на журналистите е успял да прелети над фабриката.

Снимка и видео: YouTube

Още новини четете в Automedia.bg

Харесайте страница ни във Facebook ТУК