А1 предлага два смартфона на Motorola в пакет

Ще успее ли Багата да постигне трета поредна победа в UFC?

01.11.2019 | 14:54 Редактор: Тодор Петров

Седмичните новини на А1 идват с нова възможност за почитателите на Motorola, които могат да купят в пакет два смартфона на бранда - новия One Macro и 6 Plus. Моделите се позиционират в средния ценови клас, като комбинират отлична функционалност и достъпна цена. 

Акцент в новия Motorola One Macro е специалният обектив за макро-фотография, който позволява качествено заснемане на малки обекти отблизо. Основната 13-мегапикселова камера с подобрена система за лазерен автофокус и допълнителен сензор за дълбочина увеличават възможностите на смартфона за красиви снимки.   

Ще успее ли Благой Иванов – Багата да постигне трета поредна победа в UFC? Отговорът ще научим на 3 ноември, когато българинът се изправя срещу Дерик Луис в легендарната зала "Медисън Скуеър Гардън". Битката в тежка категория от UFC 244 ще се излъчва на живо по  MAX Sport 2, а галавечерта започва в 4:00 часа сутринта.

Ето го и въпроса в месечната игра на А1. Отговорете правилно с коментар във Facebook и в края на октомври може да спечелите смартфон А1 Alfa. Този път въпросът е: "Кои два смартфона на Motorola А1 предлага в пакет?"

Харесайте страница ни във Facebook ТУК