A1 с ново приложение за следене на спортни резултати на живо

Max Score дава възможност на феновете да знаят всичко за важните мачове в реално време

20.10.2019 | 10:10 Редактор: Василена Василева

Тази седмица А1 зарадва почитателите на спорта със старта на Max Score -  мобилно приложение за следене на резултати на живо. С него феновете знаят всичко за важните за тях мачове и състезания и получават известия в реално време. В Макс Скор футболните фенове могат да намерят и видеоповторенията на головете от първенствата, които се излъчват по каналите MAX Sport. Апликацията е безплатна и не е задължително за потребителите да са абонати на А1 или MAX Sport, за да я ползват. В момента приложението е налично само за Android устройства.

Новият смартфон на Sony Xperia 5 вече е в търговската мрежа на А1. Моделът е с 6,1-инчов дисплей с издължени пропорции, които го правят  удобен за използване с една ръка. Както при флагмана Sony Xperia, основната камера обединява система от три обектива. В Sony Xperia 5 отново пернася най-добрите технологии от фотоапаратите Алфа. Сред тях е функцията "Автофокус върху очи" за красиви портренти снимки.

Ето го и въпросът в месечната ни игра. Отговорете правилно с коментар във Facebook и в края на октомври може да спечелите смартфон А1 Аlpha. Този път ви питаме: "Как се казва мобилното приложение на А1 за следене на спортни резултати?"

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК