Кои са най-интересните модели на Автосалон София 2019?

Изложението отвори врати и ще продължи до 20 октомври

12.10.2019 | 12:15 Редактор: Ралица Братанова

Най-голямото автомобилно събитие за годината - Автосалон София 2019, отваря врати днес. Общо 75 фирми, свързани с автомобилната индустрия, ще покажат своята продукция в "Интер Експо Център", като посетителите ще имат възможност за тест-драйв на 150 автомобила. представя класация на 20-те най-интересни според тях модели:

Mercedes-AMG GT Coupe R

Няма как да минем и без спортното подразделение на марката. То ще е представено с няколко автомобила, като най-впечатляващият е именно четиривратият GT 63 S. Под капака му има V8 двигател с 2 турбини, развиващ 639 к.с. и 900 Нм

Rolls-Royce Culinnan

Луксозната марка прави дебют на българското автомобилно изложение, при това с впечатляващия си SUV. Това е най-скъпият модел в този клас, като базовата му цена е 250 000 евро, но нито един клиент не се ограничава само с нея, а добавя всевъзможни екстри, които добавят сериозна сума.

Volkswagen Passat GTE

Версията Passat GTE е една от най-важните за модела, тъй като това е първият представител на новото поколение plug-in хибридни модели на VW със значително по-голям автономен пробег на електричество. Новата батерия с капацитет 13 кВт/ч осигурява пробет само на ток от 56 км.

Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Bulgaria ON AIR

Цялата класация вижте на Automedia.bg

Харесайте страница ни във Facebook ТУК