5G гейминг от А1 по време на Kомик Кон

A1 ще предлага новите модели на iPhone

22.09.2019 | 11:00 Редактор: Ивет Арабова

В седмичните видеоновини А1 ви потапя отново в атмосферата на Анивенчър Комик Кон. По време на фестивала А1 организира първите в България гейминг състезания на 5G мрежа. Тя беше тествана от финалистите в Counter-Strike:GO (Каунтър Страйк Гоу) - една от най-популярните игри в своя жанр.  На 5G се проведоха и демонстративни мачове между победителите по Клаш Роял и Броул Старс и влогъра Слави Панайотов. Мрежата бе достъпна и за феновете, благодарение на 5G смартфони, осигурени от А1. В събитията на A1 Гейминг Лийг се включиха над 1600 играчи.

На 20 септември в 00:01 часа на сайта на А1 започват предварителните поръчки на най-новите модели iPhone. Серията включва iPhone 11, iPhone 11 Pro и iPhone 11 Pro Max, които работят с най-новата операционна система iOS 13. Флагманите iPhone 11 Pro и iPhone 11 Pro Max са с впечатляваща производителност с новия А13 Bionic чипсет. Притежават най-високия рейтинг за прахоустойчивост и водоустойчивост и са с тройна камера на гърба, със система от четири LED светкавици.

Ето го и въпроса в месечната игра на А1. Отговорете правилно на него с коментар във Facebook и в края на месеца можете да спечелите смартфона Honor 9 lite (Онър 9 лайт). Този път въпросът е "С колко камери на гърба разполагат iPhone 11 Pro и iPhone 11 Pro Max?"