Новите планове на А1 с отстъпка от месечната такса и бонус мегабайти при онлайн плащане

Много нови спортни емоции в ефира на Max Sport

05.04.2019 | 13:08 Редактор: Тодор Петров
Новите планове на А1 с отстъпка от месечната такса и бонус мегабайти при онлайн плащане

От 1 април всички тарифни планове A1 ONE и А1 ОNE Unlimited ще предлагат отстъпка от 1 лев от месечната такса и бонус 500 мегабайта на максимална скорост при всяко плащане на месечната фактура онлайн. Клиентите на планове А1 ОNE Unlimited ще могат да ползват 100 гибабайта облачно пространство за съхранение на данни и Екстра Дигитални услуги с промоционална цена, която включва мобилна телевизия A1 Xplore TV и достъп до платформата за видео съдържание VOYO.

Пролетта носи нова надежда, навява романтика, шепне за лятото. Но преди него има още много спортни битки, които не бива да пропускате. "Милан" и "Ювентус" ще премерят още веднъж сили в Серия А, "Барселона" и "Атлетико" (Мадрид) ще сътворят поредното шоу в челото в Ла Лига. 

И още - дългоочакваният тенис Мастърс в Монте Карло, финалната серия в баскетболната Еврокупа, Moto GP от Съединените щати и началото на плейофите в Националната хокейна лига. Всичко това и още много спортни емоции ще ви очакват в ефира на Max Sport през април.

Вече е ясен победителят от месечната игра на А1. Това е Димо Желязков. Той печели смартфона Xiaomi Redmi 6A.

Новата награда в играта на А1 е смартфонът A1 Smart N9. Можете да го спечелите, ако отговарите правилно на въпроса във Facebook. Ето новия въпрос: "Какви са бонусите при плащане на сметка онлайн с новите мобилни планове на А1?"

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК