Медведев: Унищожението на френски войски в Украйна ще бъде приоритет за Русия

"За други неспокойни идиоти в Европа ще има добър урок", заяви заместник-председателят на Съвета за сигурност

20.03.2024 | 11:20 Редактор: Толя Стоянова
Медведев: Унищожението на френски войски в Украйна ще бъде приоритет за Русия

Унищожението на евентуален френски военен контингент в Украйна ще бъде приоритетна и славна задача за руската армия. Това заяви заместник-председателят на Съвета за сигурност на Руската Федерация Дмитрий Медведев в поредния си словесен залп в Telegram.

"Би било добре неуморимите французи да изпратят няколко полка в Бандерландия. Много е проблематично да се скрие такъв брой военнослужещи и следователно въпросът за тяхното систематично унищожаване няма да бъде най-трудната, но ще е изключително важна задача", добави той.

"С толкова много ковчези, които ще бъдат доставени във Франция от чужда, далечна страна, е невъзможно да се скрие масовата смърт на професионални военни. Освен това тук вече не можете да пренебрегвате препратките към факта, че уж наемниците сами избират съдбата си и се разпореждат с правото на живот. Тези нещастници ще станат пълноценни бойци като част от интернационалния контингент. Тяхното унищожаване ще бъде приоритетна и славна задача на нашите въоръжени сили. За петлите от френското ръководство това ще е равносилно на гилотина. Те ще бъдат нарязани на парчета от гневни роднини и зли представители на опозицията, на които им беше казано, че Франция не е във война с Русия. А за други неспокойни идиоти в Европа ще има добър урок", написа още Медведев, предаде "Фокус".

Снимка: БГНЕС


3
1 rate up comment rate down comment 1
bo
преди 1 месец
Алкохола не прощава...Пияндура много корназ, ама къде са му децата? Сигнализирай за неуместен коментар
2
2 rate up comment rate down comment 1
анонимен
преди 1 месец
интересно какво обясняват на майките на убитите руски войници/! Сигнализирай за неуместен коментар
1
2 rate up comment rate down comment 1
Трезвен алкаш
преди 1 месец