Тръмп: Няма специално отношение към принц Хари, ако е взимал дрога - ще бъде изгонен

Кандидатът за президент на САЩ не пропусна и шанса да разкритикува съперника си Джо Байдън

19.03.2024 | 15:20 Редактор: Деси Николова
Тръмп: Няма специално отношение към принц Хари, ако е взимал дрога - ще бъде изгонен

Доналд Тръмп предупреди принц Хари, че може да бъде изгонен от САЩ, ако спечели следващите президентски избори.

Тръмп предположи, че херцогът на Съсекс може да бъде изправен пред депортиране поради продължаващ спор относно употребата на наркотици в миналото. В автобиографията си "Spare" Хари призна, че е употребявал кокаин, канабис и магически гъби. В специално интервю за GB News Тръмп настоя, че не трябва да има специално отношение към никого.

На въпрос дали ще има някакви "специални привилегии" за бившия принц, Тръмп отговори: "Не. Ще трябва да видим дали знаят нещо за лекарствата и ако е излъгал, ще трябва да приемат подходящи действия." 

Когато Фараж продължи да сондира, питайки: "Подходящи действия? Което може да означава... той да не остане в Америка?", Тръмп отговори: "О, не знам. Ще трябва да ми кажат. Просто трябва да ми кажат. Може би са, че са знаели това отдавна".

Принц Хари по-рано каза, че психеделичните лекарства са му помогнали да види "истината".

Тръмп защити Кейт Мидълтън в продължаващия спор за нейните снимки, които се оказаха фалшиви. Тръмп не пропусна и шанса да разкритикува съперника си от демократите Джо Байдън и да обясни защо смята, че Байдън не е годен да ръководи САЩ, информира БГНЕС.

Според законите на САЩ употребата на наркотици в миналото може да бъде причина за отказ на молба за виза. The Heritage Foundation, мозъчен тръст, настоява за правно оспорване, за да оповести подробностите за визата на Хари публично.

Снимка: БГНЕС