Тръмп: Кървава баня за всички, ако не бъда избран на най-важния вот в историята на САЩ

Джо Байдън е най-лошият президент, отново посочи кандидатът за Белия дом

17.03.2024 | 08:00 Редактор: Тодор Петров

Доналд Тръмп заяви на митинг в Охайо, че президентските избори през ноември ще бъдат "най-важната дата" в историята на САЩ, като определи кампанията си за Белия дом като повратен момент за страната, предаде АФП.

Дни след като си осигури позицията на кандидат на Републиканската партия, бившият президент също така предупреди за "кървава баня", ако не бъде избран - въпреки че не беше ясно какво има предвид, като забележката дойде по средата на коментарите за заплахите за американската автомобилна индустрия.

"Датата - запомнете това, 5 ноември - вярвам, че това ще бъде най-важната дата в историята на нашата страна", заяви 77-годишният милиардер пред посетителите на митинга във Вандалия, Охайо, като повтори добре познатите критики, че неговият съперник, президентът Джо Байдън, е "най-лошият" президент.

"Ако не бъда избран, това ще бъде кървава баня за всички, това ще бъде най-малкото, това ще бъде кървава баня за страната. Това ще е най-малкото", настоя Тръмп.

Той отново се позова на границата, като се обърна към малцинствата, които традиционно гласуват за демократите.

Тръмп заяви, че Байдън "многократно е забил нож в гърба на афроамериканските избиратели", като е предоставил разрешителни за работа на милиони имигранти, предупреждавайки, че те и латиноамериканците ще бъдат тези, които ще пострадат най-много.

Снимка: БГНЕС


2
0 rate up comment rate down comment 0
воайор
преди 1 месец
Е, крайно време е за реванш след края на Първата за сега Гражданската война в Щатите (1861-1865), да последва Втора, шъ си купя семки от баба Айше и шъ гледаме екшън-сеир по СНН и Фокс!!!! Аз шъ съм за "редниците"! -)))) Сигнализирай за неуместен коментар
1
0 rate up comment rate down comment 0
анонимен
преди 1 месец