Зеленски: Няма безопасни пристанища за руските терористи в Черно море

Държавният глава подчерта, че Украйна е доказала на какво е способна

05.03.2024 | 21:10 Редактор: Толя Стоянова
Зеленски: Няма безопасни пристанища за руските терористи в Черно море

Украинската армия е доказала, че в Черно море няма сигурни пристанища за руснаците. Това заяви украинският президент Володимир Зеленски, цитиран от УНИАН.

"Днес искам да благодаря на всички наши войници, на всички части, които възстановяват сигурността и контрола - както в украинското небе, така и в нашето Черно море", отбеляза той.

Държавният глава подчерта, че Украйна е доказала на какво е способна.

"Това се доказва от броя на свалените руски военни самолети и възможностите на нашите момчета спрямо руския флот. Вече няма и никога няма да има безопасни пристанища за руските терористи в Черно море. И няма да има безопасно място в небето - при условие, че нашата украинска сила е достатъчна. Това се отнася както за доставките от партньори, така и за нашето вътрешно производство", посочи Зеленски, цитиран от "Фокус".

Снимка: БГНЕС


1
0 rate up comment rate down comment 0
Лицемер
преди 1 месец
Излизай от бункера и отивай на фронта! Лесно е да " харчиш" животните на чуждите ти украинци за началниците ти и за милиардите ти в сметката! Все пак, не си украинец! Затова не ти е жал за украинците, нали! Все едно "българския Зеленски " -Паси да го е жал за българите. Още си спомням как ронеше сълзи по повод приемането ни в НАТО, от щастие, че българи ще умират за чужди интереси, кокто се случи в Ирак. Мислете, българи, защото и нас ни управляват чужденци, както и Украйна! Сигнализирай за неуместен коментар