Вдовицата на Навални публикува траурна снимка с дъщеря си: Можем да се справим с всичко

"Толкова е хубаво, че си до мен", написа Юлия

22.02.2024 | 20:30 Редактор: Толя Стоянова

След смъртта на кремълския опозиционер Алексей Навални в наказателна колония неговата вдовица Юлия публикува траурна снимка с дъщеря им Даша, предаде ДПА. 

"Моето сладко малко момиче. Долетях при теб, за да те прегърна и подкрепя, а ти си тук и подкрепяш мен. Ти си толкова силна, толкова смела и непоколебима. Можем да се справим с всичко, сърце мое. Толкова е хубаво, че си до мен. Обичам те", написа Юлия Навалная под снимката си в Instagram.

Навални, който има 15-годишен син Захар и 23-годишна дъщеря Даша, почина в петък в арктическа наказателна колония. Даша Навалная многократно призоваваше за освобождаването на баща си и държа речи в негова чест по време на церемонии по награждаване. Тя учи в Станфордския университет в САЩ. 

Вдовицата на Навални не отпътува веднага, за да се види с децата си след смъртта на баща им в петък, а вместо това взе участие в Мюнхенската конференция по сигурността, където обвини руския президент Владимир Путин за съдбата на Навални. В понеделник тя беше гост в Брюксел по време на срещата на министрите на външните работи от ЕС и публикува видеозапис с предизвикателство към Путин. Навалная заяви, че иска да продължи работата на съпруга си по отношение на борбата с корупцията в системата на управление на руската държава, предаде БТА.

Снимка: БГНЕС


1
3 rate up comment rate down comment 2
Българската следа
преди 1 месец
Тая отдавна го е прежалила и бие катерицата наред.... Сигнализирай за неуместен коментар