Разследването за импийчмънт спъва Джо Байдън за президентските избори?

Привържениците на Тръмп се опитват да ме "дехуманизират", заяви синът му Хънтър

14.12.2023 | 14:26 Редактор: Вяра Димова

Американският конгрес разреши официално да започне разследване за импийчмънт на президента Джо Байдън. Мотивът са спорни бизнес сделки на сина на Байдън в чужбина.

Процедурата практически е лишена от шансове за успех, но може да повлияе на предстоящите догодина избори, в които сегашният президент отново е кандидат. Републиканците, които имат мнозинство в Камарата на представителите, обвиняват Байдън, че докато е бил вицепрезидент от 2009 до 2017 г., е използвал влиянието си, за да помогне на сина си за бизнес инициативи с Китай и Украйна.

Хънтър Байдън отново отхвърли обвиненията на пресконференция пред сградата на Конгреса.

"Дойдох тук, за да призная, че съм правил грешки в живота си с пропуснати възможности и привилегии, които са ми били предоставяни. Поемам отговорност за грешките си. Привържениците на Тръмп се опитват да ме "дехуманизират", за да "навредят" на баща ми. Баща ми никога не е участвал финансово в моите бизнес дела", каза Хънтър Байдън.

Снимка: БГНЕС


1
0 rate up comment rate down comment 0
анонимен
преди 4 месеца
Тръмп и Путин са виновни за всичко. Виновни са даже и за онези неща за които не са виновни..... Сигнализирай за неуместен коментар