Кърваво клане в Ню Йорк: Мъж намушка и уби 4-ма от семейството си

Двамата ранени полицаи са откарани в болница

03.12.2023 | 22:00 Редактор: Толя Стоянова
Кърваво клане в Ню Йорк: Мъж намушка и уби 4-ма от семейството си

Мъж уби четирима членове на голямото си семейство с нож за пържоли, включително две деца, в къща в квартал "Куинс" в Ню Йорк преди да бъде застрелян от полицията. От полицейското управление на Ню Йорк казаха, че момиче се е обадило, за да съобщи за инцидента и е казало, че "братовчед ѝ убива членове на семейството".

Заподозреният, 38-годишен, е намушкал с нож двама полицаи, които са се отзовали на мястото. След това единият от полицаите го е застрелял. Мъжът преди това е бил арестуван заради инцидент, свързан с домашно насилие. Двамата ранени полицаи са откарани в болница и се очаква да се възстановят, предаде БГНЕС.

Четиримата души, убити с нож, включват 12-годишно момче, 11-годишно момиче, 44-годишна жена и мъж на 30 години. 11-годишното дете е било намерено пред къщата, а другите трима са били открити в спалните. Пети човек - 61-годишна жена, също е била намушкана с нож и е в болница в критично състояние. Заподозреният подпалил дивана в хола на къщата, което принудило полицаите да изчакат пристигането на пожарната, преди да влязат в дома.

Снимка: Pexels