Борис Джонсън сменя професията, става водещ в британска телевизия

Очаква се да създаде нов сериал

28.10.2023 | 12:18 Редактор: Толя Стоянова
Борис Джонсън сменя професията, става водещ в британска телевизия

Бившият премиер на Великобритания Борис Джонсън се присъединява към екипа на британска телевизия като водещ, продуцент и коментатор. Джонсън, който се присъединява през новата година, ще играе ключова роля в отразяването както на общите избори в Обединеното кралство, така и на изборите в САЩ следващата година.

Той ще създаде и представи нов сериал, показващ силата на Великобритания по целия свят, както и ще бъде домакин на специални извънредни предавания пред публика на живо в Обединеното кралство, съобщи GB News.

"Развълнуван съм да съобщя, че скоро ще се присъединя към екипа и ще предложа откровените си коментари по световните дела. Ще говоря за огромните възможности на Великобритания, както и за предизвикателствата - най-добрите ни дни тепърва предстоят", каза Джонсън.

Във видео Джонсън също така обещава, че ще "предаде своите неподправени виждания за всичко от Русия, Китай, войната в Украйна и как посрещаме всички тези предизвикателства", пише "Фокус".

"Изключително горди сме, че той се присъедини към семейството на GB News, особено когато се насочваме към критична година в политиката както тук, така и отвъд Атлантика", заяви директорът Майкъл Букър.

Снимка: БГНЕС


1
0 rate up comment rate down comment 0
Бивш
преди 5 месеца
ГБ-нюс е британската Скат. В същата телевизия води и Фараж. Явно много е закъсал. Сигнализирай за неуместен коментар