Блокирано е движението на Кримския мост, издадоха предупреждение към пътуващите

"апазите спокойствие и да следвате указанията на служителите по сигурността на транспорта", призоваха от управата на съоръжението

02.08.2023 | 07:01 Редактор: Елеонора Танева
Блокирано е движението на Кримския мост, издадоха предупреждение към пътуващите

Движението по Кримския мост е временно блокирано. Причините не са посочени. Това бе съобщено в официалния Telegram "Кримски мост".

"Намирайки се на моста и в зоната за проверка, молим да запазите спокойствие и да следвате указанията на служителите по сигурността на транспорта", се посочва в съобщението.

В средата на юли Кримският мост беше многократно подкопаван. Заради повредата беше започнато реверсивно движение на автомобилния транспорт по едната лента. След това движението по моста понякога се спира.

През нощта на 29 юли Кримският мост беше блокиран три пъти за по няколко часа. За последен път движението по моста беше блокирано от 22:57 ч. на 30 юли до 0:43 ч. на 31 юли. Причините също не бяха съобщени.

Снимка: БГНЕС


1
4 rate up comment rate down comment 5
Пейчо
преди 8 месеца
Кримския Мост е на практика в.истороята.Колкото повече Украйна получава модерни западни оръжия толкоз повече Русия губи войната и съсипва икономиката си.Ще се разчлени и Китай Япония ЮКорея ще си вземат до Урал територия. Сигнализирай за неуместен коментар