Изписаха Мадона от болницата, здравето ѝ се подобрява

Певицата прекара няколко дни в лечебно заведение заради бактериална инфекция

30.06.2023 | 17:03 Редактор: Михаела Кирилова
Изписаха Мадона от болницата, здравето ѝ се подобрява

Поп кралицата Мадона се е върнала в дома си в Ню Йорк, след като прекара няколко дни в болница заради бактериална инфекция. Тя е била изписана и откарана с частна линейка до жилището ѝ.

Ден по-рано мениджърът на певицата Гай Озиари обяви в социалните мрежи, че тя е била приета в болницата в събота заради бактериална инфекция.

"Здравето ѝ се подобрява, но все още е под медицински грижи. Очаква се да се възстанови напълно", заяви Озиари.

Мадона е имала висока температура в продължение на месец, преди да "колабира" и да бъде откарана по спешност в болница. Певицата е пренебрегвала симптомите си, защото е била съсредоточена върху подготовката за предстоящия си проект – мащабно световно турне с 84 концерта, с което да отпразнува 40-годишната си кариера, информира БТА.

"Дългоочакваното турне трябваше да започне във Ванкувър, Канада на 15 юли, след което да обхване множество градове в Северна Америка и Европа и да приключи в Мексико на 30 януари 2024 г. Тези планове сега са отложени", уточни Озиари.

През последните няколко месеца 64-годишната Мадона споделя снимки и видеоклипове онлайн, направени по време на изтощителните репетиции, докато звездата се подготвя за 12-ото си турне.

Снимка: БГНЕС