Румъния конфискува коли, часовници и суми за над 3,5 млн. евро по делото срещу братята Тейт

Андрю и Тристан са арестувани за създаване на организирана престъпна група, трафик на хора и изнасилване

15.01.2023 | 16:05 Редактор: Ирена Бакърджиева
Румъния конфискува коли, часовници и суми за над 3,5 млн. евро по делото срещу братята Тейт

Румънската Национална агенция за управление на запорираните активи (НАУЗА) съобщи снощи, че през изминалата седмица е поела управлението по нареждане на прокурорите на автомобили, луксозни часовници и парични суми на обща стойност около 18 милиона леи (3 636 000 евро) по делото срещу братята Андрю и Тристан Тейт, предаде Аджерпрес.

Активите, които са иззети, са свързани с разследването на случая на братята Андрю и Тристан Тейт, които са задържани под стража за създаване на организирана престъпна група, трафик на хора и изнасилване, предаде БТА.

Румънските медии съобщиха вчера, че 15 луксозни автомобила на братята Тейт, включително лимузини "Ферари", "Ролс Ройс", "Ламборгини", "Порше", "Мерцедес" и "Астън Мартин", са били иззети и поставени под запор. Те са откарани в таен склад на Националната агенция за управление на запорираните активи, където ще останат до края на съдебния процес, посочва информационният портал на телевизия Про ТВ.

Прокурорите за борба с организираната престъпност задържаха на 29 декември 2022 г. противоречивия инфлуенсър Андрю Тейт, брат му Тристан и две румънки по обвинения в съставяне на престъпна група, която е подложила на сексуална експлоатация най-малко шест жени.

Снимка: БГНЕС


1
0 rate up comment rate down comment 0
дфддфсхсх
преди 1 година
Абе то накрая ще ги връщате ама да видим колко Румъния ще им плати за измислената акция... Сигнализирай за неуместен коментар