Амбър Хърд - най-търсена от интернет потребителите

Следва нея се нарежда Джони Деп

27.11.2022 | 18:15 Редактор: Вяра Димова
Амбър Хърд - най-търсена от интернет потребителите

Амбър Хърд оглави класацията на личностите, които са били най-много търсени от интернет потребителите, съобщи в. "Ню Йорк пост". Рейтингът е базиран на проучване на холивудския новинарски център CelebTattle.

В САЩ името й е било търсено средно 5,6 милиона пъти на месец. Следва Джони Деп с 5,5 милиона търсения. Не е трудно да се досетим, че това се дължи на съдебната битка между бившите съпрузи, която привлече голямо обществено внимание през първата половина на годината. Припомняме, че Амбър беше призната за виновна за клевета и осъдена да плати на Джони парично обезщетение в размер на $15 милиона.

Третото място е заето от покойната кралица на Великобритания Елизабет Втора - 4,3 милиона търсения на месец. Това също не е изненадващо, защото тази година целият свят отбеляза 70-ата годишнина от възкачването на Елизабет II на трона, но след радостно събитие дойде тъжното - през септември кралицата почина, а най-големият й син принц Чарлз, който сега е наречен крал Чарлз III, се възкачи на трона.

На четвърто място е американският футболист Том Брейди (4,06 милиона търсения), чийто развод с модела Жизел Бюндхен също се превърна в една от най-обсъжданите теми на годината, пише БГНЕС.

Пето и шесто място отидоха при Ким Кардашян (3,4 милиона търсачки на името й) и бившия й приятел Пийт Дейвидсън (3,2 милиона) - тази двойка предизвика много шум в пресата с любовната си афера. Десетката на най-търсените в Гугъл личности завършват новият собственик на Туитър Илон Мъск (3,19 милиона), авторът на най-известния шамар в Холивуд Уил Смит (3,15 милиона), звездата от Stranger Things Мили Боби Браун (2,78 милиона) и  Зендая (2,71 милиона търсения). 

Снимка: БГНЕС