Байдън: И на 81 г. мога да победя Тръмп, не планирам да се срещам с Путин

Лидерът на САЩ не изключва разговор с руския президент на срещата на Г-20 в Бали през ноември

12.10.2022 | 08:21 Редактор: Елеонора Танева
Байдън: И на 81 г. мога да победя Тръмп, не планирам да се срещам с Путин

Вярвам, че мога да победя отново Доналд Тръмп. Това заяви президентът на САЩ Джо Байдън, повтаряйки, че все още не е взел окончателно решение относно кандидатурата си за президент през 2024 г.

"След като това приключи през ноември, тогава ще вляза в процес на вземане на решение за 2024 г.", каза той в интервю пред CNN, имайки предвид междинните законодателни избори след месец. 

Байдън остави отворена вратата за дипломация с Москва с цел прекратяване на войната в Украйна. Той не изключи разговори с президента Владимир Путин на срещата на страните от Г-20 в Бали през ноември, информира БГНЕС.

"Не планирам да се срещам с него. Но ако, например, дойде да ме види на срещата на Г-20 и каже: "Искам да поговорим за освобождаването на (звездата на американския женски баскетбол Бритни) Гринър", ще се срещна с него. Имам предвид, че зависи", уточни Байдън.

Снимка: БГНЕС

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК

 


2
0 rate up comment rate down comment 0
Памела Тодорова
преди 1 година
Байдън е решил да се прави на американския Брежнев.Само по това негово изказване си личи,че е вече изкукал горкия! Сигнализирай за неуместен коментар
1
1 rate up comment rate down comment 0
анонимен
преди 1 година
И кат можеш кво,като трябва някой да ти сменя памперса и да те води по форумите ,че се губиш,а помниш ли кого си победил или трябва да ти подсказват. Сигнализирай за неуместен коментар