Американец застреля бившата си съпруга и детето ѝ заради разхищение на електроенергия

47-годишният Майкъл Уилямс смятал, че сметките му за електричество стават твърде високи

24.09.2022 | 20:45 Редактор: Теодора Патронова
Американец застреля бившата си съпруга и детето ѝ заради разхищение на електроенергия

Американец от щата Флорида застреля бившата си съпруга и детето ѝ по време на спор за разхищението на електроенергия, съобщи Fox News.

Инцидентът станал в неделя, 18 септември. 47-годишният Майкъл Уилямс смятал, че сметките му за електричество стават твърде високи. За да намали разходите, американецът поставил ключалка на електрическото табло и пускал тока само когато прецени, че е необходимо.

Това обаче не се харесвало на бившата му съпруга, 48-годишната Марша Ебанкс-Уилямс. С помощта на сина си тя извади ключалката от таблото и запалила лампите в къщата. След като научил за това, Уилямс вдигнал скандал. Свадата завършила с двойно убийство.

След стрелбата Уилямс се обадил на 911 и казал, че е използвал пистолета за самозащита, защото бившата му съпруга и доведения му син го били нападнали. Полицията смята това за лъжа, тъй като по тялото на мъжа не е открита нито една драскотина.

"Уилямс е оставил две малолетни деца, които най-вероятно са били свидетели на убийството. Това безсмислено убийство не трябваше да се случва", каза старшият зам-шериф Брайън Хендерсън. Той добави, че през последната година полицията е била викана в дома на Уилямс пет пъти заради кавгите му със съпругата, но не е имало оплаквания за насилие от нейна страна. Бившите съпрузи живеели заедно в обща къща, планирали да я продадат и да си поделят парите, съобщи БГНЕС.

Според полицията Уилямс е обвинен в малтретиране на деца, домашно насилие и побой на служител на реда. Мъжът вече е задържан по подозрение за убийство. 

Снимка: БГНЕС

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК