TikTok звезда умира след трагичен инцидент с парашут

Инфлуенсърката не успяла да отвори резервния си парашут навреме

03.09.2022 | 21:30 Редактор: Ирена Бакърджиева
TikTok звезда умира след трагичен инцидент с парашут

Звездата на TikTok и финалистката на "Мис Тийн Канада" умря при първия си самостоятелен скок с парашут, след като основният ѝ парашут не се отворил, я е била твърде близо до земята, за да разгърне правилно резервния.

21-годишна инфлуенсърка на TikTok и кралица на красотата загина при странен инцидент след скачане с парашут, защото парашут ѝ не успял да се отвори. Нейна приятелка казва, че за първи път скача сама.

Таня Пардази, студентка по философия в университета в Торонто, е завършила курс по скайдайвинг, който ѝ дава право да скача сама с парашут - фатален съботен скок от 4000 фута над земята.

Според Skydive Toronto, тя е "освободила бързо основния парашут на ниска надморска височина без времето или височината, необходими за надуване на резервния парашут."

Преди да направи скока, Пардази е научена как да премине към своя резервен парашут в сценарий, в който основният се повреди, според Skydive Ontario. Не е ясно защо основният парашут не се е отворил. Dailymail.com се свърза с Skydive Toronto за повече информация, пише dailymail.co.uk.

След инцидента Пардази незабавно е транспортирана в болницата, където е обявена за мъртва.

Снимка: Instagram

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК