Командирът на "Азов" към Путин: Ще бъдете екзекутиран заедно с вашите чакали и посолства

Не се говори за въже в къщата на обесения, коментира Никита Надточий

30.07.2022 | 22:39 Редактор: Елеонора Танева
Командирът на

След убийството на украински военнопленници в затворническия лагер Еленовка от полка "Азов" заявиха, че руският президент Владимир Путин ще бъде екзекутиран по решение на международен трибунал.

"Те (руснаците – бел. ред.) днес потвърдиха престъплението си с изявление на посолството (на Руската федерация във Великобритания – бел. ред.). Искам да напомня на Путин, който е лично отговорен за това военно престъпление, че не се говори за въже в къщата на обесения. Вие самият ще бъдете екзекутиран заедно с вашите чакали и посолства. Всичко, както вие го искате, с всички сертификати и печати, според решението на международния трибунал. Варварската подимперия ще бъде унищожена", пише командирът на "Азов" Никита Надточий в Telegram.

Той отбеляза, че в "Азов" смятат руския удар по Еленовка за акт на публична екзекуция, извършена от Русия безнаказано. И предупреди за болезнен отговор, който "Азов" и Украйна като държава ще дадат, пише "Украинская правда".

По-рано днес руското посолство във Великобритания публикува пост в социалните мрежи, в който призовава военните от "Азов" да бъдат убити чрез обесване.

Снимка: БГНЕС

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК


6
3 rate up comment rate down comment 2
Свободен
преди 1 година
Робите скочиха в защита на Путягата Сигнализирай за неуместен коментар
5
3 rate up comment rate down comment 3
анонимен
преди 1 година
4
27 rate up comment rate down comment 11
Херо Мустаков
преди 1 година
Всъщност трябва да каже на зеления клоун това, защото по негова заповед е обстрелян заводът: пленените азовци много се разпели за военните престъпления на нацистите. Сигнализирай за неуместен коментар
3
24 rate up comment rate down comment 6
анонимен
преди 1 година
някои хора получават кинти да пишат несвързани глупости, ай малко по- сериозно и повече ум влагайте като пишете, ако го имате разбира се Сигнализирай за неуместен коментар
2
14 rate up comment rate down comment 10
анонимен
преди 1 година
къв командир кви пет лева, тези отдавна ги няма вече Сигнализирай за неуместен коментар
1
19 rate up comment rate down comment 10
Зиганшин
преди 1 година
Що си мисля,че оня "командир"на Азов ли беше,отдавна е на пепел!? Сигнализирай за неуместен коментар