Медведев с ирония към Запада, публикува списък със "смъртните грехове" на Русия

Озаглавил е текста "Нашите грехове. За какво е виновна Русия" 

20.07.2022 | 17:05 Редактор: Теодора Патронова
Медведев с ирония към Запада, публикува списък със

Заместник-председателят на руския Съвет за сигурност Дмитрий Медведев състави ироничен списък с "грехове", в които Западът обвинява Русия. В канала си в Telegram той публикува списък от 11 точки, озаглавен "Нашите грехове. За какво е виновна Русия". 

Той изтъква абсурдността на обвиненията срещу Русия, като ги сравнява с обвиненията в убийството на Цезар и смъртта на динозаврите.

В допълнение към обвиненията, които се чуват на Запад по адрес на Москва за "безумното повишаване на цените на бензина по всички бензиностанции в САЩ и близките им съюзници, за поскъпването на всички хранителни продукти във всички магазини на всички континенти, което провокира налагането на "адски санкции" срещу Русия, засягащи беззащитните европейски компании", Медведев включва в този списък твърденията "за задушаващата жега в европейските курорти, която измъчва всичко живо, за това, че Джоузеф Робанет Байдън, младши (президентът на САЩ Джо Байдън) периодично бърка думи, не може да се ориентира в ситуацията и чете технически бележки по текст на суфльор, фактът, че в Америка може да се гласува по пощата", пише БГНЕС.

Медведев добави и други иронични точки към списъка, подчертавайки абсурдността на желанието на опонентите му да обвинят Русия във "всички смъртни грехове“.

"В злодейското убийство на прогресивния европейски политик Гай Юлий Цезар от банда терористи на Публий Сервилий Каска, Марк Брут и други руски наемници с цел внасяне на раздор в западния свят и пропагандиране на антилиберални ценности", продължава списъка заместник-ръководителят на СБ. "В непровокиран с нищо превантивен метеоритен удар върху нашата планета и последвалото изчезване на динозаврите", завършва Медведев своя отворен списък.

В края политикът отбелязва, че този "списък е отворен и се разраства".

Снимка: БГНЕС

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК


1
0 rate up comment rate down comment 0
гхтфгхрх
преди 1 година
Да! А в България не е имало турско робство, следователно, не е имало и освобождение! Сигнализирай за неуместен коментар