Шефът на "Роскосмос" заплаши "страхливите българи" с ракетен удар

Дмитрий Рогозин е разгневен заради ситуацията със самолета на Лавров

06.06.2022 | 10:48 Редактор: Тодор Петров
Шефът на

Директорът на "Роскосмос" Дмитрий Рогозин заплаши България с ядрена ракета "Сармат", заради твърденията, че е затворила въздушното си пространство за самолета на Лавров.

Вчера ТАСС съобщи, цитирайки сръбския вестник "Вечерне новости", че България, Северна Македония и Черна гора не пускат самолет на руския външен министър Сергей Лавров да мине през тяхното въздушно пространство, за да отиде на посещение в Сърбия на 6 и 7 юни. 

По-късно новината бе потвърдена и от говорителя на руското външно министерство Мария Захарова, припомня dnes.bg. По този повод Дмитрий Рогозин написа в Twiiter:

"Ето с какво е добър Сармат. Той няма да иска никакво разрешение за полет от страхливите българи, злопаметните румънци и предалите нашата обща история черногорци. Както и шведите."

Снимка: БГНЕС

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК


4
1 rate up comment rate down comment 0
Страхлив българин
преди 1 година
Направо се разтреперих от ужас. Роскосмос вече имал макет на сарма от картон и тиксо. Следвата седмица рогозин щял да го боядисва. Сигнализирай за неуместен коментар
3
1 rate up comment rate down comment 0
kristinamiceva
преди 1 година
крайно време е нато да вдигне няколко ескадрили и да финализира руските позиции в украйна.докога светът ще е заложник на една шайка ненормалници Сигнализирай за неуместен коментар
2
0 rate up comment rate down comment 0
Бах
преди 1 година
Тоя хах се присмива садистично сам на себе си. Сигнализирай за неуместен коментар
1
0 rate up comment rate down comment 1
хах
преди 1 година
ще ни дърпат непослушните ушички-голям кеф Сигнализирай за неуместен коментар