На Мъск му писна: Напуска работата си и става инфлуенсър

Главният изпълнителен директор на Tesla пита последователите си в Twitter какво мислят

10.12.2021 | 11:33 Редактор: Здравко Черкезов
На Мъск му писна: Напуска работата си и става инфлуенсър

Главният изпълнителен директор на Tesla Inc Илън Мъск "обмисля" да напусне работата си и да стане инфлуенсър, написа най-богатият човек в света в Twitter в четвъртък.

"Мисля да напусна работата си и да стана инфлуенсър на пълен работен ден", каза Мъск в Twitter, без да дава повече уточнения, но питайки своите над 64 млн. последователи какво мислят.

Не стана ясно веднага дали Мъск, който е много редовен потребител на платформата за социални медии сериозно смята да се откаже от ролите си.

Предприемачът, който също така е основател и главен изпълнителен директор на космическата компания SpaceX и ръководи стартъпа за мозъчни чипове Neuralink и инфраструктурната компания The Boring Company, заяви по време на конферентен разговор през януари, че очаква да бъде главен изпълнителен директор на Tesla "няколко години", припомня Ройтерс.

"Хубаво би било да имам малко повече свободно време, вместо да работя денонощно, от събуждането до заспиването си 7 дни в седмицата. Доста е интензивно", каза тогава той.

Четете повече по темата в Investor.bg

Снимка: БГНЕС

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК