Кошмарът в РСМ: Да разбереш от Facebook, че близките ти са загинали

Полиция обгради офиса на фирмата превозвач в Скопие

23.11.2021 | 13:30 Редактор: Тодор Петров

Полиция обгради офиса на фирмата, която е собственик на фатално катастрофиралия автобус на АМ "Струма". Пред сградата в Скопие се събраха близки на жертвите, които са от Скопие, Струмица, Велес и Битоля.

Часове след инцидента офисът на фирмата, с която са пътували хората, се оказа затворен. Близките на жертвите настояват за адекватен отговор за жестоката трагедия, която се разигра тази сутрин на автомагистрала "Струма". 

"Братовчед ми беше в автобуса. Нямаме информация, някой ни се обажда. Разбрахме за трагедията от Facebook около 6 часа тази сутрин. Както знаят да организират когато хората трябва да ходят, сега, когато има трагедия, ги няма. Питам институциите да ни предоставят информация поне за оцелелите", сподели един от протестиращите.

Жертвите, които са пътували на екскурзията до Истанбул, са от няколко града – Скопие, Битоля, Велес и Струмица. Те са етнически албанци. 

Фирмата превозвач е регистрирана в село Рашче край Скопие. Наш екип направи опит да се свърже със собственика, но той не отговори на обажданията ни. 

Вижте повече в репортажа на Теодора Георгиева.

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК


1
1 rate up comment rate down comment 0
анонимен
преди 2 години
Много е страшно това да разбереш такава новина независино откъде... Сигнализирай за неуместен коментар