Роднини на пътниците от автобуса-ковчег се събраха пред офиса на фирмата в Скопие

Няма опасност за живота на ранените

23.11.2021 | 11:50 Редактор: Елеонора Танева

Роднини на оцелелите в трагедията дойдоха от Северна Македония до "Пирогов", за да получат информация на място. Те пристигнаха в лечебното заведение малко преди премиера Зоран Заев. 

Медиците са ги успокоили, че състоянието им е стабилно и няма опасност за живота им.

"Тези, които успяхме да ги видим, са сравнително добре. Зърнахме четирима от пострадалите. Мой роднина мина покрай мен в болницата, видях го, че е добре и съм по-спокоен. Нямаше как да говорим. Аз съм роднина на 7 от пътниците в автобуса", каза един от близките на пострадалите в инцидента.

По-рано от "Пирогов" съобщиха, че няма опасност за живота на нито един от ранените. Те са с леки изгаряния по лицето и крайниците. За един от тях има данни, че е с фрактура и може да се наложи лека манипулация.

Междувременно в Скопие, пред офиса на фирмата, организирала екскурзията до Турция, се събраха близки на пътниците в автобуса. Те са разбрали за трагедията от публикации в социалните мрежи.

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК
 


1
2 rate up comment rate down comment 0
Бебе
преди 2 години
Трагедиите в дома за възрастни хора и с катастрофата са неописуеми. С какво толкова сгрешихме последните дни та ни се случват тези изпитания. Какво хоро ще играем сега?Хорото на плача. Сигнализирай за неуместен коментар