Qatar Airways: Вероятността да се заразите на наш самолет е 0,01%, екипажите ни са ваксинирани

"Клиентите са №1 за нас", изтъкна Росен Димитров пред "Денят ON AIR"

14.09.2021 | 21:35 Редактор: Здравко Черкезов

Qatar Airways е единствената авиокомпания, която не изостави пътниците си по време на пандемията. Това заяви главният директор "Клиентско изживяване" в авиокомпанията Росен Димитров в студиото на "Денят ON AIR".

"Клиентите са №1 за нас. Въведохме най-новите технологии още от самото начало, осигурихме специално защитно оборудване за нашия персонал и чистим по най-новия начин самолетите си. Машините Honeywell ни позволяват да почистим всяко едно кътче, гарантирайки отлична хигиена", посочи Димитров.

Той призна, че първите месеци на пандемията са били опустошителни за целия сектор.

"Продължаваме да летим с намален график и ограничен брой самолети, но сме много устойчиви. Много авиокомпании изоставиха пътниците си и ние бяхме една от, ако не единствената авиокомпания, която връщаше пътниците си у дома, без значение къде по света", изтъкна Димитров пред Bulgaria ON AIR.

От Qatar Airways вече забелязват признаци на възстановяване на сектора, като например търсенето на туризъм към Европа и Северна Америка е в бум. Според Димитров първоначалните очаквания са били за възстановяване към 2023-2024 г.

т Qatar Airways взехме всички мерки, за да осигурим всички да са в безопасност. Вероятността да се заразите на наш самолет е 0,01%. Нашите екипажи са напълно ваксинирани, нашите самолети много строго се чистят и дезинфекцират, за да може всички да са в безопасност", подчерта Димитров.

Главният директор "Клиентско изживяване" е категоричен:

"Ние от Qatar Airways не просто се придържаме към всички най-добри стандарти, ние ги задминаваме".

Гледайте целия разговор във видеото.

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК