Музиканти и фенове скърбят за великия барабанист на "Ролинг Стоунс" - Чарли Уотс

Едни от най-големите звезди на рока почетоха паметта му с публикации в социалните мрежи

25.08.2021 | 19:15 Редактор: Жаклина Иванова

Музиканти и фенове скърбят за великия барабанист на "Ролинг Стоунс" - Чарли Уотс. Едни от най-големите звезди на рока почетоха паметта му с публикации в социалните мрежи.

Чарли Уотс беше сърцето на "Роулинг Стоунс". С неповторимия си финес и талант - барабанистът ще остане в историята като един от най-великите в света на рока.

След новината за смъртта на Уотс социалните мрежи бяха залети от съболезнования. Вечните съперници на "Роулинг Стоунс" - "Бийтълс", бяха сред първите почели паметта на легендата. Сър Пол Маккартни го определи като прекрасен човек.

"Чарли беше скала, фантастичен барабанист. Обичам те, Чарли. Винаги съм те обичал", сподели той.

В емоционални публикация в Twitter - Джоан Джет написа, че за нея Чарли Уотс е бил единствен по рода си. Като велик и най-добрия барабанист пък го описаха Сър Елтън Джон и Стивън ван Занд.

"Чарли Уотс беше най-елегантният и достоен барабанист в рокендрола", посочи Джоан Джет.

"Не само един от най-великите барабанисти в една от най-великите групи на всички времена, но и джентълмен на джентълмените. Той сам успя да внесе висока класа в света на рока. Рокендролът загуби много", сподели Стивън ван Занд.

Без думи, а само със снимка на усмихнатия Уотс - фронтменът на "Ролинг Стоунс" - сър Мик Джагър почете паметта му в профилите си в социалните мрежи. А китаристът Кийт Ричардс пусна снимка на ударната секция на групата с окачена върху нея табела "затворено".

Вижте повече в репортажа на Яна Червенова.

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК


1
0 rate up comment rate down comment 0
жъст-мен=ДртУАЙТБой
преди 2 години
R.I.P.,Чарли! Обаче гледайки обстойно, на младите X-Y-Z-генерации изобщо не им пука и им е все тая, че 1 от най-добрите музиканти и истински Джент е напуснал Планетата Земя преминавайки в отвъдното, за огромно съжаление. И тоз непукизъм, равнодушие+типично демонстрирана безхаберност от тях към историята и развитието на РОК-музиката е направо съсипващ нормалното наше битие. Верно, всеки е временен, но някои сред нас са оставили НЕИЗЛИЧИМА+ЯРКА забележителна следа в съвременността на човечеството Сигнализирай за неуместен коментар