Меган: Кралското семейство се притесняваше за цвета на кожата на Арчи

Тя сподели огорчението си в много трудни за нея моменти, в които "не ѝ се искало да живее”

08.03.2021 | 11:15 Редактор: Юлия Христова

Принц Хари и съпругата му Меган Маркъл с шокиращи признания за живота в британския кралски двор. В специално интервю за Опра Уинфри Маркъл призна - Бъкингамският дворец не е предоставил закрила за детето ѝ, каквато е традицията. По това време дори е мислила за самоубийство. От Бъкингам към момента мълчат.

Емоционална и до болка откровена пред Опра Уинфри, Меган Маркъл разкри тайни от живота на кралския двор. Тя сподели, че членове на британската кралска фамилия са се тревожили за цвета на кожата на детето ѝ, още докато е била бременна.

"Те не искаха да бъде принц или принцеса, в зависимост от това какъв ще е полът. Нещо, което е извън от протокола. Те не искаха детето ми да получи закрила", каза Меган. 

"Докато бях бременна, постоянно чувах разговори, че детето няма да получи закрила, титла. Най-много ме тревожеха разговорите за това колко тъмна може да е кожата на детето, когато се роди. Срамувах се да го чуя, не можех да го кажа. Дори не исках да живея повече", през сълзи признава тя.
 
Съпругата на принц Хари не разкри от кого е чувало подобни коментари, тъй като това би ги злепоставило. И споделя, че членовете на кралското семейство не само не са я защитавали, но и прибягвали до лъжи, за да защитят други кралски особи. По-късно към интервюто се присъединява и принц Хари, който твърди, че се е чувствал разочарован от баща си принц Чарлз и че не би се отделил от кралското семейство ако не е било заради съпругата му. 

"Чувствам се много разочарован, защото е преживял нещо подобно. Той знае какво е усещането за болка. А Арчи е негов внук. „Ще продължа да определям като един от приоритетите си да се опитвам да оздравя тази връзка.", сподели принц Хари.

Хари признава, че е бил жертва на системата, докато не среща съпругата си. И каза, че никога е нямало да се отделят от семейството, ако то е подкрепяло Меган. Тя самата опроверга твърденията, че е накарала принц Хари да напуснат кралското семейство и отрече слуховете да е разплаквала съпругата на принц Уилям – Кейт. 

Британските таблоиди вече започнаха да спекулират относно потенциалните последици. Според едни Меган никога няма да се върне във Великобритания, след като разгневи  кралското семейство. А други поставят под съмнение искреността ѝ. Въпреки шокиращите разкрития, Хари и Меган споделиха и хубава новина за бъдещия си наследник - предстои да станат родители и на момиче.

Снимка: БГНЕС

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК
 


2
1 rate up comment rate down comment 2
Читател
преди 3 години
Някой от приятелите на кралското семейство, да подскаже на момичето дошла от далечните за Англия колиби,че законите в кралството са за всички обитатели на Острова.Някой да подскаже на рижият момък,че е време,задължително да мисли с правилната глава. Сигнализирай за неуместен коментар
1
1 rate up comment rate down comment 2
анонимен
преди 3 години
Каква защита толкова му трябва на това дете? Те с мъжа и не могат ли да си го защитават? Сигнализирай за неуместен коментар