1,8 млн. мъртъвци "гласували" на изборите в САЩ

Въпросните мними гласове са пръснати в 353 окръга

10.11.2020 | 08:12 Редактор: Георги Камарашев
1,8 млн. мъртъвци

1,8 милиона души, които се водят гласували на изборите за президент на САЩ миналия вторник, са мъртъв­ци. Това твърди организацията Judicial Watch в подаден до Върховния съд на САЩ иск.

В 353 отделни окръга са пръснати въпросните гласували.

Според организацията друга сериозна нередност на тези избори е фактът, че на много места има повече гласували, отколкото са избирателите по списък - и живи, и мъртви. В Алабама подадените бюлетини са с 30% над регистрираните гласоподаватели, което е абсолютен рекорд.

Именно поради това адвокатите на настоящия държавен глава Доналд Тръмп изиск­ват от властите да вадят несъществуващи електорални единици, предаде "Труд".

В окръг Антрим, щата Мичиган, където резултатът бе спорен между Тръмп и опонента му от демократите Джо Байдън, софтуерът на машините за гласуване допуснал "грешка" и надписал 6000 гласа за Байдън. Затова първоначално той бил обявен за победител в този окръг. Но след разкриване на грешката резултатът бил коригиран и окончателно победител в окръга е Тръмп.

Снимка: БГНЕС

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК


3
9 rate up comment rate down comment 0
Big fat emilyano
преди 3 години
Тук в България тва е закон от преди 30години ве Сигнализирай за неуместен коментар
2
18 rate up comment rate down comment 18
LIVERPOOL CHAMPION 2
преди 3 години
ТРЪМП е истинският президент !Демократите са хамериканскитеГЕРБЕРАСТИ прости !Позор !!! Сигнализирай за неуместен коментар
1
51 rate up comment rate down comment 2
ИванчУ
преди 3 години
И хората тръпнат друг път невидели в едно да гласуват живи и умрели.Тъй де, и ний сме дали нещо на света, щото този мач го играем от 30 години, но с по малък брой умрели. Най накрая научихме демократите как се правят избори. :) Сигнализирай за неуместен коментар