Пияни англичани се биха в самолет заради отказ да сложат маски

Британците пиели водка през цялото време

03.08.2020 | 13:14 Редактор: Юлия Христова
Пияни англичани се биха в самолет заради отказ да сложат маски

Поне до 31 август авиокомпанията KLM задължава своите пътници да носят маски заради пандемията от коронавирус. Но по време на полет от Амстердам до Ибиса преди дни избухва бой между пътуващите. Двама от тях отказват да носят маски, а останалите хора в самолета настояват те да спазват нарежданията.

Няколко мъже се сбиват с двамата британци, които отказват да сложат маските си, малко след като самолетът излита. Един от пасажерите заснема сблъсъка на видео. В края на клипа се вижда как един от провокаторите лежи на пътеката с ръце зад гърба. Той продължава да не носи маска.

Двамата мъже са задържани с помощта на няколко други пасажери и са арестувани от испанската полиция в момента, в който самолетът е кацнал в Ибиса, пишат от "Independent", цитирани от пише dnes.bg.

"Двама непокорни пътници отказаха да носят маските си и притесняваха физически и вербално останалите пасажери. Пилотът уведоми властите и, след като самолета кацна, двамата бяха арестувани", казва говорител на KLM. По думите му безопасността на полета не е била компрометирана.

Според потребителя Michighclub, който публикува видео на боя в Instagram, британците не просто отказали да носят маските си, но и пиели водка през цялото време.

Снимка: Pixabay

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК