Мечка изскочи на оживен булевард в руски град, ухапа мъж по крака (+Видео)

Таксиджия е успял да спаси ранения мъж

19.05.2020 | 00:10 Редактор: Ивет Арабова

Мечка излезе по улиците на руския град Ярославъл, спусна се на оживен булевард и нападна местен жител, съобщава порталът Lenta.ru. Нападението е станало в нощта срещу 18 май на улица "Панин" в квартал "Дзержински". Животното е излязло от гората и е атакувало гражданина Евгений Золотов, като го е ухапало по крака. На помощ на пострадалия се е притекъл шофьор на такси.

"Ходих си по улицата и иззад дървото край тротоара излезе мечка, а аз, съответно, спрях. Нямаше къде да бягам, тя скочи върху мен и ме ухапа. Едва се одържах на крака, а отзад един таксиджия на стоянка започна да надува клаксона и да светка с фаровете. Той ми викна да бягам към него и седнах в колата. След това той ме откара до болницата“, заяви разминалият се с голяма беда Золотов.

Появата на мечка по улиците на Ярославъл е заснета на видео. На кадрите се вижда как животното се движи по трамвайните релси в оживена част на града, пише "Фокус". След нападението хищникът се скрил в близката гора. Не се уточнява настоящото състояние на пострадалия от срещата с мечката.

Снимка: Pixabay

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК