fallback

Кой път ще изберем след пандемията - на обединението или на разделението?

Трябва хората да пазим, категоричен е PR  експертът Любомир Аламанов

07.05.2020 | 22:10 Автор: Тодор Петров

Светът ще бъде различен след пандемията от коронавируса, категоричен е PR  експертът Любомир Аламанов. В предаването "Денят ON AIR" той посочи, че от всички  нас зависи как ще продължим да живеем. 

"Има вариант, в който избираме отново да издигнем стени помежду си и да се върнем 100-200 години назад. От друга страна, може да изберем пътя на глобалното обединение, което да помогне на цялата планета да се развие малко по-добре", коментира той. 

Аламанов е на мнение, че всичко зависи от силата, която имаме, затова хората са толкова важни. 

"Всичко друго се връща - пари, имоти, бизнеси... Трябва хората да пазим. Надявам се трудностите да ни покажат по-добрия начин да продължаваме. Това ни е съхранило като род. Надявам се силно, че ще изберем по-светлия път", каза PR експертът пред Bulgaria ON AIR.

По думите му моментната картина изглежда малко стряскащо, но той очаква да излезем по-силни. Според Аламанов елитът е в обединението и общността, която заедно взима правилни решения. 

А героите на деня определено са се променили, смята той.

"Видяхме какво правят лекарите, учителите, родителите, някои хора на изкуството. Адски много нови герои се появиха - обикновени хора, които не се отчайват, а искат да помагат. Всички ние стоим като едно здраво общество", смята Аламанов.

Вижте целия разговор във видеото.

В момент като този социалната изолация се явява изключително важен фактор, който е ключов за превенцията на обществото. Bulgaria ON AIR апелира всички, които имат възможност - бъдете #ОтговорниВкъщи.

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК  

fallback
Още от Свят
fallback