Валентин Танев: Нашата народопсихология ще ни изиграе лоша шега

Актьорът смята, че до момента сме се справяли добре със ситуацията с коронавируса

16.04.2020 | 21:23 Редактор: Наталия Тотева

Поради пандемията от коронавирус и въведеното извънредно положение в страната, повечето от нас са изолирани по домовете си. Според актьора Валентин Танев човек трябва да се съхрани и да знае, че пътят ще е дълъг.

"За мен е изключително интересно това, което се случва, колкото и парадоксално да звучи. Това е една невероятна ситуация", каза той за "Денят ON AIR".

Танев отбеляза, че някои се отнасят отговорно към ситуацията и я оценяват каквато е, а други се страхуват от нея.

Както и за политиците - едни се включват на 100%, а други политиканстват, трети се опитват да извлекат дивиденти, добави той. 

Според него в настоящата ситуация се вижда народопсихологията на всяка една нация.

"Българите имахме изключително голям шанс, че шеф на Щаба е един човек, който много добре оценява ситуацията и много премерено действа", каза актьорът за Bulgaria ON AIR.

Валентин е категоричен, че досега сме се справяли много добре, но започва да се проявява нашата народопсихология, която ще ни изиграе много лоша шега. Той сравни опашките по КПП-тата с руска рулетка, в която освен себе си, човек рискува и здравето на много други.

Танев посочи, че е настъпил моментът, в който разбираме колко важен е всеки един елемент в държавата - полицаи, зеленчукопроизводители и т.н. Според него, когато кризата приключи, актьорите ще се качат в последния вагон на влака, защото са "функция на всичко това, което се случва в държавата".

Вижте целия разговор във видеото.

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК


1
1 rate up comment rate down comment 1
1
преди 3 години
Бойковисте , когато кризата приключи в България ще останат само кучетата ! Най-слно ме дразни това , че някой се грижи за мен !Абе , я ме аставете да се оправям сам ! Сигнализирай за неуместен коментар