Борис Джонсън: Вливаха ми литри кислород, за да ме поддържат жив

Той сподели, че е имало специални планове за действие, ако почине

03.05.2020 | 11:03 Редактор: Ивет Арабова
Борис Джонсън: Вливаха ми литри кислород, за да ме поддържат жив

Британският премиер Борис Джонсън разкри, че е имало специални планове за действие в случай, че почине. Министър-председателят на Великобритания разкри в интервю пред "The Sun", че му давали литри кислород, за да го поддържат жив.

"Беше много тежък момент, имаше стратегия, ако бях починал. Не бях в отлично състояние, затова имаше резервни планове за действие. Бях с маска, чрез която ми подаваха литри кислород", сподели Джонсън.

Премиерът на Великобритания разкри, че му било трудно да разбере как за няколко дни здравословното му състояние се е влошило толкова много и не е осъзнавал защо не се подобрява.

17 дни след изписването си от болницата Джонсън стана баща. Синът му носи името Уилфред Лоури Николас, като последната част от името му е в чест на медиците, които се грижили за премиера в "Св. Томас" - Никълъс Прайс и Никълъс Харт.

"Чупил съм си пръст, носа, китката, ребро. Буквално се е случвало да си чупя какво ли не. Никога обаче не ми се е случвало нещо толкова сериозно. Мислех си, че няма лечение на това", споделя Борис Джонсън за престоя си в болницата.

Снимка: Bloomberg/Simon Dawson

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК


1
0 rate up comment rate down comment 0
анонимен
преди 3 години
От скептик го обърна на 180 градуса. Сигнализирай за неуместен коментар