Мелания скандализира с облекло, напомнящо атаките от 11.09

Първата дама на САЩ бе атакувана от потребители в социалните мрежи

13.09.2019 | 17:00 Редактор: Тодор Петров
Мелания скандализира с облекло, напомнящо атаките от 11.09

Потребители в социалните мрежи отправиха критики към облеклото на Мелания Тръмп на снимка по случай годишнината от атаките на 11 септември.

Доналд Тръмп и 49-годишната му съпруга споделиха в сряда снимка в Twitter по случай 18-ата годишнина от терора срещу Световния търговски център и Пентагона. На нея съпрузите са заснети в гръб, застанали на Националния мемориал на полет 93 в Съмърсет, Пенсилвания. 

Снимката е придружена с надпис "Ние никога няма да забравим". Фотографията всъщност е заснета миналата година. Едва сега обаче публиката забеляза нещо странно в палтото на Мелания. Белият шев на тъмносиньото ѝ палто странно напомня на небостъргач, през който минава самолет, информират световните агенции, цитирани от dnes.bg.

Веднага, след като снимката беше споделена от президента и съпругата му тази седмица, десетки потребители отправиха критики към избора на облекло на Мелания. Говорителят на Белия дом Стефани Гришам определи враждебните реакции като нелепи.

Други потребители в социалните мрежи настояха, че нищо при Мелания не е случайно и тя използва модата, за да направи своеобразно изявление.

Снимка: Twitter

Харесайте страница ни във Facebook ТУК