България сутрин

Всеки делник от 9:30 часа
още

Животът на Влади Карамфилов в "Мемоарите на един Въргал"

Известният актьор даде повече подробности за спектакъла в "България сутрин"

01.02.2019 | 10:30 Редактор: Тодор Петров
Животът на Влади Карамфилов в

Владислав Карамфилов - Въргала гостува в "България сутрин", където представи новия си авторски спектакъл "Мемоарите на един Въргал". Решението за спектакъла известният актьор взима на своя 50-годишен юбилей.

"Преди година и половина имах юбилей. Не смятах да го празнувам по ред причини. Исках да поканя толкова много хора, а нямах възможност в този момент", започна Влади Въргала.

Стотици приятели на актьора обаче се събират в снимачно студио, където той е повикан и го изненадват за рождения ден.

"Когато светът ти засвидетелства, че има такива хора на Земята, това е такава емоция, такъв рестарт. Нямам лоши хора за приятели. На моя юбилей мен ме почерпиха. И реших, че ще направя спектакъл", продължи Въргала.

Актьорът е поканил на премиерата на спектакъла 6 февруари всички приятели, които са го изненадали и зарадвали за юбилея. Следващото представление ще се играе на 6 март в театър "Сълза и смях".

"Заглавието "Мемоарите на един Въргал" гративираше отдавна. Създаде се толкова смешен спектакъл - реалните случки от живота, преплетени с материали от сцената", сподели още актьорът пред Bulgaria ON AIR.

А своята равносметка за живота през години Владислав Карамфилов описа така:

С времето започнах да правя все по-малко глупости, за сметка на това - качествени. Единственият извод е любовта. Всички имаме нужда и да получаваме, и да даваме любов. Любовта е движещата сила. 

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК