България сутрин

Всеки делник от 9:30 часа
още

Кой стои зад известните личности в съдебната зала?

Адвокат Екатерина Димитрова, защитавала интересите на най-популярните хора у нас, в студиото на "България сутрин"

01.12.2017 | 09:31 Редактор: Велислав Филипов
Кой стои зад известните личности в съдебната зала?

"Много е отговорно да работиш с популярни лица. Първата по-известна личност, която ме потърси, е Ваня Червенкова. Търсена съм от по-популярните, защото явно се справям добре в съдебната зала", каза в "България сутрин" най-добрият адвокат в медиите за 2017 г. Екатерина Димитрова, защитавала интересите на най-известните български личности, . 

Христо Стоичков и куп други известни личности в българското пространство поздравиха адвокат Димитрова за отличието. 

"Огромно признание е да бъдеш поздравен от Христо Стоичков. Впечатленията и доверието един към друг е доста важно", сподели тя пред Bulgaria ON AIR.

По думите ѝ никога не обещава на своите клиенти невъзможни неща, защото ако те в процеса на делото не бъдат постигнати, хората ще загубят доверието си към нея.

"Никога не съм подвела клиент. Сядаме и обсъждаме конкретния казус - какво може да постигнем, върху какво трябва да се концентрираме", уточни Димитрова.

Адвокатът добави, че журналисти стоят и от двете страни на банката в съдебната зала - както съдещи, така и подсъдими. 

"Известните личности са хора като всички останали. При тях е по-завишено чувството за чест. Стремят се да запазят доброто си име в обществото", отбеляза най-добрият адвокат в медиите за 2017 г.

Според нея трябва много работа, за да добиеш такъв имидж, а наградите са просто признание за това, че се справя добре в съдебната зала.